Wordt animator!

(hulp)animator worden bij speelplein Hupsekwap!

Speel je zelf nog graag en heb je een hart voor kinderen?  Bovendien werk je graag met leeftijdsgenoten en vind je het leuk om creatief te zijn? Dan verwelkomen we jou graag in ons team gedreven jongeren! Samen zorgen we er voor dat alles prima verloopt bij speelplein Hupsekwap.

Hoe maken we kennis met elkaar?

Tijdens de zomervakantie houden we een infodag op waar je meer info krijgt over wat het inhoudt om als animator aan de slag te gaan bij speelplein Hupsekwap.
Een dagje vol kennismaking, op een speelse manier. Dolle pret verzekerd, met een vleugje serieus natuurlijk!

Iedereen die dit jaar 16 of ouder  wordt, en één of meerdere weken vrij heeft in de paas- en/of zomervakantie is van harte welkom.
Animator zijn doe je op vrijwillige basis, maar je krijgt er natuurlijk wel een vergoeding voor (€10 (hulpanimator) / €20 (animator) / €30 (hoofdanimator) per dag). Naarmate je meer cursussen volgt, stijgt je vergoeding dus. Meer info over 'animator worden in het jeugdwerk' op de website van de VDS.

Als verantwoordelijke voor de speelpleinwerking staat Ward Noels ook steeds klaar om je te helpen bij vragen (M 0478 61 75 88 of ward.noels@beringen.be).

Je kan ook met één van de huidige animatoren mailen via speelpleinhupsekwap@beringen.be

* Kan je niet naar de infodag komen?

Geen probleem, maar kan je echt niet? Nee? Zeker? Jammer, maar ok :) Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken tijdens de speelpleinwerking en krijg je persoonlijk uitleg en een uitgebreide rondleiding. Om een geschikt moment af te spreken mail je best even naar speelpleinhupsekwap@beringen.be ;)