Word animator!

(hulp)animator worden bij speelplein Hupsekwap!
Wat verwachten wij van een animator?
Hoe maken we kennis met elkaar?

Infomomenten 2024:

  • 2 juli om 13.00 uur en om 15.30 uur. Het infomoment duurt telkens ongeveer 1,5 uur.
    • Mijnstadion, Stadionlaan 1 te Beringen
  • 4 juli om 13.00 uur en om 15.30 uur. Het infomoment duurt telkens ongeveer 1,5 uur.
    • OC De Buiting, Tessenderlosesteenweg 18 te Paal

(hulp)animator worden bij speelplein Hupsekwap!

Heb je een hart voor kinderen en speel je stiekem zelf ook nog heel graag? Bovendien ben je graag samen met leeftijdsgenoten en vind je het leuk om creatief te zijn? Dan verwelkomen we jou graag in ons team gedreven jongeren! Samen zorgen we er voor dat alles prima verloopt bij speelplein Hupsekwap.

Iedereen die dit jaar 16 of ouder wordt, en één of meerdere weken vrij heeft in de paas- en zomervakantie is van harte welkom.
Animator zijn doe je op vrijwillige basis, maar je krijgt er natuurlijk wel een forfaitaire onkostenvergoeding voor:

  • € 25 per dag (hulpanimator)
  • € 35 per dag (attest animator)
  • € 41,48 per dag (attest hoofdanimator)

Deze worden uitbetaald na de vakantie. Naarmate je meer cursussen volgt, stijgt je vergoeding dus. Meer info over 'animator worden in het jeugdwerk' op de website van de VDS.

Wat verwachten wij van een animator?

Als (hoofd)animator beschik je best over een aantal mooie eigenschappen, ook wel competenties genaamd. Vaak weten we (nog) niet dat we deze competenties bezitten, maar van een aantal weet je het waarschijnlijk wel al. Benieuwd? Je vindt ze onderaan deze pagina terug.
Als hulpanimator helpen we je graag deze competenties te ontdekken, met het oog op je verdere ontwikkeling als animator én mens.

Hoe maken we kennis met elkaar?

Regelmatig houden we infomomenten waar je meer te weten komt over wat het inhoudt om als animator aan de slag te gaan bij speelplein Hupsekwap. Een moment vol kennismaking, op een speelse manier. Dolle pret verzekerd, met een vleugje serieus natuurlijk!

Mail speelpleinhupsekwap@beringen.be als je op de hoogte gehouden wilt worden van infomomenten. Volg ook onze facebookpagina hé ;).

Als verantwoordelijke voor de speelpleinwerking staat een medewerker van dienst jeugd en kinderopvang ook steeds klaar om je te helpen bij vragen (M 0478 61 75 88).
Je kan ook met één van de huidige animatoren mailen via speelpleinhupsekwap@beringen.be

* Kan je niet naar de infodag komen?
Geen probleem, maar kan je echt niet? Nee? Zeker? Jammer, maar ok :) Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken tijdens de speelpleinwerking en krijg je persoonlijk uitleg en een uitgebreide rondleiding. Om een geschikt moment af te spreken mail je best even naar speelpleinhupsekwap@beringen.be ;)