Week van de smaak

Week van de Smaak: de lekkerste week van het jaar!

Van 12 tot 22 november brengt Vlaanderen de smaak- en eetcultuur onder de aandacht met het thema ‘smaak van geluk’. In Beringen doen wij natuurlijk ook mee!

Beringse koks in de kijker
De smaak van geluk vind je vaak in lokale producten en gerechten. Daarom vertelt Sans Saucis over hun favoriete gerecht in een leuk filmpje.

Online workshop ‘Food Art’

Onze bib organiseerde een online foodworkshop met Beringse foodartieste Jolanda Stokkermans.

Je kan het filmpje nu herbekijken en ook nog een lekkere wapenschild pizza maken. Ideaal om met de kids te proberen.

Wat heb je nodig?
🍕 Voor de pizza: 1 rol pizzadeeg, tomatensaus, pakje kaas zonder korst, 100 gram kruidenkaas (of Philadelphia)
🐻 Voor de beer: beleg naar keuze: fijngesneden uit, champignons, parmaham, salami, tonijn etc. en 2 eetlepels tomatensaus
👩‍🍳 Materiaal: Een bakplaat, een snijplank, een steelpan, een pollepel, een scherp mes, een (bak)kwastje, een lepel en een lat.

Smakelijk

Wedstrijd 'De smaak van geluk'
Haal een wedstrijdformulier in de bib, herken het Berings product op de foto en breng het ingevulde formulier binnen in de pop-upbib op Lutgart of in het CC Beringen vóór 15 november.