The Beautybar by Jelle is de vriendelijkste handelaar van Beringen 2023!

Gepubliceerd opdinsdag 2 apr 2024 om 10:40

Vriendelijkheid is een troef en dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker. Daarom organiseert Handelsgids.be al jaren de verkiezing van ‘de vriendelijkste handelaar in Beringen’. 

Elke handelaar kan gratis deelnemen aan de verkiezing. Collega-handelaars kunnen hun stem uitbrengen via de handelsgids en de klanten kunnen een score op 10 geven voor de klantvriendelijkheid die ze gedurende het jaar hebben ervaren. Uiteindelijk wordt van alle kmo’s die minimum 30 stemmen hebben gekregen een gemiddelde genomen en degene die de hoogste score heeft, is de vriendelijkste handelaar van Beringen. 

Op 27 maart ging de uitreiking van de awards door in de trouwzaal van het stadhuis. Schepen van lokale economie reikte samen met burgemeester Thomas Vints de awards uit. 
Er waren 14 laureaten : Bike Center Beringen, Carrefour Market, Chocosjiek, Dagbladhandel bij Arlette, Dranken Vertessen, Garage Eddy Gijbels, Garage Gaethofs, Golden City, MozaVer, Schoonheidsinstituut en parfumerie An, Spar Beringen, The Beautybar by Jelle, Tuinhout Vanbilsen en Wintershoeve Ijs. 

Deze laureaten eindigden allemaal met een zeer hoge score maar er kan maar één winnaar zijn en dat is deze keer The Beautybar by Jelle geworden. The Beaytybar by Jelle won de titel voor 2023 met een prachtige score van 9,87/10. 

“Het is een eer om door de collega’s-handelaars én door de klanten verkozen te worden als vriendelijkste handelaar van Beringen. Klantvriendelijkheid kost niets maar het is wel de hoofdreden waarom klanten blijven kopen bij de lokale handelaar. De winnaar mag dus met recht en reden fier zijn op de titel die hij het ganse jaar mag dragen”, zegt schepen van lokale economie Werner Janssen. 

Er werden ook twee sector awards overhandigd tijdens de uitreiking. Een sector award gaat nog een stapje verder dan de Vriendelijkste Handelaar. Voor een 20-tal sectoren maakt Handelsgids.be bekend welke zaak de Vriendelijkste was binnen hun sector over heel Vlaanderen. The Beautybar by Jelle had al een hele hoge score en daarmee werd ze ook nog eens het Vriendelijkste Schoonheidssalon van Vlaanderen. Ook de Spar in Beringen viel in de prijzen. Deze werd verkozen tot Vriendelijkste Supermarkt van Vlaanderen. Dik verdiend als je weet dat meer dan 1.000 klanten een stem uitbrachten! 
“Het is voor de eerste keer dat de sector awards in Beringen overhandigd werden. We zijn dan ook trots dat twee handelszaken uit Beringen verkozen zijn tot Vriendelijkste Handelaar van Vlaanderen. Een fantastisch resultaat! Het zal een uitdaging worden om in 2024 beter te doen of om dit resultaat te evenaren maar ik heb alle vertrouwen in onze Beringse handelaars”, besluit burgemeester Thomas Vints. 
 

Thomas Vints 

Burgemeester 

Werner Janssen 

Schepen van lokale economie