Speelpleinwerking Hupsekwap zoekt versterking

Gepubliceerd opdonderdag 16 mrt 2023 om 11:14

Stad Beringen zoekt nieuwe animatoren om aan te sluiten bij speelpleinwerking Hupsekwap.  De speelpleinwerking is een vakantie-initiatief dat openstaat voor alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar. De kinderen worden dagelijks begeleid door een groep enthousiaste animatoren die zich engageren om leuke activiteiten te organiseren. 

Wie dit jaar 16 of ouder wordt en zich één of meerdere weken vrij kan maken in de paas- en zomervakantie, is van harte welkom. Op woensdag 5 april en zaterdag 8 april is er aan het Mijnstadion alvast een infomoment gepland voor alle geïnteresseerden, telkens om 13u en om 15u30.  

Schepen van Jeugd Jessie De Weyer is lovend over de werking: “Verspreid over 33 werkingsdagen namen er afgelopen jaar gemiddeld 55 kinderen per dag deel aan onze speelpleinwerking. In de paas- en zomervakantie stellen we ter versterking van de animatoren ook nog twee jobstudenten per dag aan om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De komende vakantieperiodes zijn ze in en rond het Mijnstadion en OC De Buiting te vinden.” 

Wil jij de kinderen op een laagdrempelige manier een leuke zomer bezorgen? Neem dan zeker een kijkje op beringen.be/word-animator of kom naar een van de infomomenten in april. 

Jessie De Weyer 

Schepen van Jeugd