Schrijf je in voor de infosessie van het collectief wijkrenovatieproject!

Gepubliceerd opdinsdag 12 jan 2021 om 12:03

Plan jij om werken aan je huis uit te voeren? Gaat het om energiebesparende maatregelen? Dan is het collectief wijkrenovatieproject Muizenheidestraat-Broekwijerweg interessant voor jou!

Schepen van wonen Patrick Witters licht het project toe: “In dit wijkproject promoten en ondersteunen we het collectief nemen van energiebesparende maatregelen als wijk. Door deel te nemen aan dit project geniet je van de voordelen van een groepsaankoop én het gemak van advies op maat.”

Buurtwerkorganisatie Stebo voorziet dit advies op maat en passende begeleiding. Schepen van milieu Tijs Lemmens concretiseert: "Samen met jou bekijken energieadviseurs welke energiebesparende maatregelen interessant zijn, en voor welk budget. Dit kan gaan over zonnepanelen, een nieuwe verwarmingsketel of het plaatsen van dakisolatie. Het project spitst zich toe op deze specifieke wijk, maar ook geïnteresseerden uit andere straten en wijken krijgen eveneens gratis begeleiding op maat. Zo staan we samen een stap dichter bij een duurzame samenleving."

Heb jij interesse maar zit je nog met bepaalde vragen? Stad Beringen organiseert twee infomomenten waar je persoonlijk advies kan vragen over jouw specifieke situatie en de link met dit wijkrenovatieproject. Dinsdag 12/01 vindt – volledig coronaproof – een eerste fysiek infomoment plaats. Je kan je inschrijven voor een tijdsslot tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Donderdag 14/01 gaat dan de tweede infosessie digitaal door om 19.00 uur.

Wil je graag een infosessie, fysiek of digitaal, volgen? Schrijf je dan in via onze website: www.beringen.be/collectief-wijkrenovatie-project.