Schat van Vlieg

Vind jij de schat van Vlieg?
Van 1 juli tot 31 augustus voor kinderen tot en met 12 jaar. 

Al voor de 10de keer kan je op zoek gaan naar een echte schat.
Jong én oud kent het spel “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet?” … het is zwart, heeft vleugels en het zoemt, … ja hoor, Vlieg is ook deze zomer aanwezig in Beringen en heeft weer een leuke schat verstopt.


Wil je graag samen met je kroost op zoek gaan naar deze schat? Haal dan in de zomervakantie je schattenzoekkaart op aan onze pop-upbib en start de zoektocht op de LUTGART-site! Volg de kleuren van de regenboog met opdrachten doorheen LUTGART en dan bereik jij de schat. Kan jij de schat vinden? Dan ben je een geslaagde schattenjager en verdien je een leuk cadeautje.

Je maakt nog extra kans op waardevolle prijzen als je surft naar www.schattenvanvlieg.be/schattenjacht

Wil je na de inspannende zoektocht nog lekker vertoeven op de LUTGART-site? Bezoek dan zeker nog onze pop-upbib en de vele leuke zaakjes op LUTGART.

Ook in en rond het bezoekerscentrum De Watersnip kan je op zoek naar ‘De Schat van Vlieg’.
Een spannende route vol opdrachten en natuurweetjes. Lukt het je om alle opdrachten te vinden en zo de geheime code te ontcijferen om bij de schat te komen?

Extra leuk: Verken ook het prikkelpad, zeker met jonge kinderen. Een deel van het pad loopt door de speeltuin van het Koersels Kapelleke.

Schat van Vlieg is een initiatief van Publiq.

Veel plezier!

Groetjezzzz … Vlieg