Plein aan Sint-Jozefstraat in Beringen wint fotowedstrijd Dag van de Buren

Gepubliceerd opvrijdag 15 jul 2022 om 10:45

Afgelopen week werd in Beringen de winnaar van de fotowedstrijd in het kader van de Dag van de Buren bekendgemaakt. De gekozen foto kwam dit jaar uit Beringen-centrum, meer bepaald van het plein aan de Sint-Jozefstraat in wijk Kolmen. 

De Dag van de Buren vond dit jaar een geheel weekend plaats, tussen vrijdag 27 mei en zondag 29 mei. Buurten die een buurtfeest organiseerden, konden ook deelnemen aan een fotowedstrijd. De leukste inzendingen werden beoordeeld bij Stad Beringen en daaruit werd afgelopen dinsdag een winnaar gekozen. 

Het was Zeynep Batmaz die de waardebon voor een buurtpicknick van 100 euro in ontvangst mocht nemen voor de buurt rond het plein aan de Sint-Jozefstraat. 

“Er werden weer heel wat leuke activiteiten georganiseerd tijdens deze editie van de Dag van de Buren. Het was dan ook een hele opgave om de leukste foto te selecteren. De vele inzendingen tonen het succes aan van deze buurtfeesten en meteen ook van onze inzet op het creëren van gezellige en samenhangende wijken en buurten in Beringen,” aldus schepen van Wijkontwikkeling Jessie De Weyer.