Plakpalen met QR-code in Beringen

Gepubliceerd opwoensdag 23 jun 2021 om 16:12

Het Berings stadsbestuur vernieuwt en moderniseert het reglement rond het gebruik van de stedelijke aanplakpalen. Voortaan kunnen gebruikers de op de palen aangebrachte QR-code scannen om snel en overzichtelijk de gebruiksvoorwaarden te downloaden. 

Schepen van Jeugd Jessie De Weyer legt uit: “Omdat we gemerkt hebben dat de burger niet helemaal goed op de hoogte blijkt te zijn van de geldende regels rond het gebruik van de plakpalen, hebben we beslist om niet enkel de palen zelf op te frissen maar ook het reglement onder handen te nemen! Door middel van de QR-code die op de palen wordt aangebracht, kan eenieder met één oogopslag over de correcte informatie beschikken.” 

Ook inhoudelijk werd het reglement hier en daar aangepast. “En dit in overleg en actieve samenwerking met de jongeren in onze stedelijke jeugdraad,” voegt schepen De Weyer trots toe. “Zij zijn immers de belangrijkste gebruikers en doelgroep voor de plakpalen.” 

Wie binnenkort een evenement wil aankondigen via deze weg, kan op www.beringen.be/fuif-evenement-organiseren onder promotie terecht voor meer info.