Personeelsfestiviteiten

Om een fijne, gezonde en nieuwsgierige werksfeer te bevorderen, werden er drie interne werkgroepen opgericht: Team Beringen, b-Fit en be-LAB. Wie zijn ze? Wat doen ze? En wat drijft hen? 

Team Beringen

Om de fijne groepsdynamiek, de verbinding tussen de collega's en de aangename werksfeer nog beter te maken organiseert Team Beringen informele, ontspannende en sportieve evenementen.

De vriendenkring is intussen uitgegroeid tot een enthousiaste groep van 20 medewerkers uit alle hoeken van de organisatie. 

De sportdag, de dag van de medewerker, de familiedag, een lekkere sinterklaastraktatie of een 'schol' op het nieuwe jaar hebben we aan Team Beringen te danken. 

be-LAB

be-LAB is een labo waar we experimenteren en nieuwe ideeën bedenken voor onze stad. Het lab brengt toekomstdenkers samen die kijken naar 3 grote trends die we meenemen in onze strategie: digitaallokaal en allemaal! be-LAB maakt ruimte om te innoveren en brengt creatievelingen samen die graag voortbouwen op elkaars ideeën.

b-fit

Gezonde en gelukkige collega’s voelen zich beter op de werkvloer en dragen bij tot een positieve werksfeer. Vanuit dit vertrekpunt inspireert en motiveert b-fit de medewerkers door initiatieven te lanceren op vlak van voeding, beweging en balans. Een wandelmeeting of een yogasessie tijdens de lunch? Dat wordt alleen maar aangemoedigd!