Paal op Stelten

De evenementensector komt stilaan weer op gang en er is weer hoop voor de festivals.
Ook bij Paal op Stelten wordt uitgekeken naar de zomer.
Een ding staat vast: Paal op Stelten gaat door; op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 augustus.
Weliswaar in een andere vorm en op een nieuwe locatie.

Drie avondsessies

Dit jaar zal Paal op Stelten opgedeeld worden in drie avonden, met telkens twee à drie artiesten of bands. Vrijdag is een rock-avond, zaterdag dance en zondag pop. Je kan een ticket kopen per avond of je kan een combiticket scoren voor drie avonden. Per avondsessie zal maar een beperkt aantal personen toegelaten kunnen worden. Hoeveel er dat zullen zijn wordt nog bekeken om een zo veilig mogelijk festival te kunnen garanderen.

De namen voor deze sessies zijn niet van de minste. Zo zal de Guy Swinnen Band vrijdag openen om. De immer sympathieke muzikale duizendpoot Guy Swinnen werd in 2020 60 jaar en dat zal muzikaal gevierd worden. Les Truttes is de tweede naam voor vrijdag. Deze knallende partyband zal ongetwijfeld weer zorgen voor een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. 

Zaterdag wordt een dancefeestje op Paal op Stelten. Met DJDrummer Michael Schack gaat het dak er sowieso af! Sylver is de tweede act van de avond. Verwacht je aan een opzwepende live-show waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren. Voor de finale staat niemand minder dan Regi achter de draaitafel. Deze live-act zal worden aangevuld met extra verrassingsoptredens.

Op zondag staan er nog twee grote namen op het podium. Ze is nog maar 24 jaar, maar ondertussen niet meer weg te denken uit het muzieklandschap in Vlaanderen: Laura Tesoro zorgt voor het muzikale hoogtepunt op Paal op Stelten. Dit niveau wordt aangehouden door Bart Peeters. Wie hem al eens aan het werk zag, weet dat het optredens zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast de harten van iedereen in het publiek. Ontembaar enthousiasme van één van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers! 

De juiste uren van de line-up verschijnen binnenkort op de website paalopstelten.be.

Nieuwe locatie

Paal op Stelten gaat dit jaar door op de voormalige velden van voetbalclub Flandria Paal. Hier zal een gezellig festivalterrein gecreëerd worden, ook weer aangepast aan de maatregelen zodat aan elke bezoeker een aangename ervaring kan geboden worden.

Meer info en tickets: www.paalopstelten.be of Facebook