Ontdek de Beringse jeugdhuizen op 2 december!

Gepubliceerd opdinsdag 22 nov 2022 om 15:00

Tijdens de Nacht van de Beringse Jeugdhuizen kan je op 2 december bij Club 9 Koersel, Jeugdclub Beverlo en Club XVIII in Paal terecht om kennis te maken met hun werking. Met de ondersteuning van stad Beringen organiseren de drie jeugdhuizen  samen een kroegentocht.. Met een gratis busdienst tussen 21u en 2u kan je veilig langsgaan bij de drie locaties. 

In elk jeugdhuis wordt ook een extra activiteit voorzien. Zo kan je in Koersel bij Club 9  bierbakklimmen en een pintje drinken in het beurscafé. In  Jeugdclub Beverlo wordt een kickercompetitie georganiseerd en  in Club XVIII in Paal is er een heuse bierpong-wedstrijd.  

“Als stad ondersteunen we graag dit initiatief van onze jeugdhuizen,” aldus schepen voor Jeugd Jessie De Weyer. “Het is een mooie samenwerking waarbij een bezoek aan de drie locaties wordt gestimuleerd. Je kan immers op elke locatie een stempel verzamelen . Wanneer je stempelkaart vol is, heb je recht op een gratis consumptie én lidmaatschap bij een jeugdhuis naar keuze. Een perfecte instap voor iedereen die interesse heeft in de werking van het jeugdhuis of er zelf deel van wil uitmaken,” voegt De Weyer er nog aan toe. 

Jessie De Weyer 
Schepen van Jeugd