Markt op kindermaat in de paasvakantie

Gepubliceerd opvrijdag 17 mrt 2023 om 12:47

Kinderen die altijd al eens een echte marktkramer wilden zijn, kunnen hun droom werkelijkheid laten worden in Beringen. Op de markten van 12 april in Beringen-centrum, 14 april in Beverlo en 16 april in Paal kunnen zij meedraaien bij een echte marktkraam. 

“Onze markt op kindermaat zal kleurrijk versierd worden en er zijn ook een aantal standjes om je te laten grimmeren of een glittertattoo te laten plaatsen,” licht schepen voor Ondernemen Werner Janssen toe. “Het leek ons daarbij ook een leuk idee om kinderen te laten kennismaken met de leefwereld van een marktkramer en dat kan best door er zelf middenin te staan.” 

Indien je kans wil maken op deze unieke ervaring, dien je een e-mail te sturen naar ondernemen@beringen.be en dit vóór 5 april. 

“Onze mascotte Barrie de beer kan je ontmoeten op de markt op kindermaat in Beringen-centrum en Paal. Er is ook een kleurwedstrijd voorzien met leuke prijzen. De invulling voor de kindermarkt werd trouwens door onze kindergemeenteraadsleden uitgetekend. Zij zullen ook aanwezig zijn op de markt om lekkers te verkopen voor het goede doel,” vult schepen voor Jeugd Jessie De Weyer aan. 


Werner Janssen  
Schepen voor Ondernemen  

Jessie De Weyer 
Schepen voor Jeugd en Recreatie