Maak vanaf 1 december kans op mooie prijzen bij handelaars Beringen!

Gepubliceerd opvrijdag 25 nov 2022 om 11:45

Vanaf donderdag 1 december kan je in Beringen traditiegetrouw deelnemen aan de eindejaarsactie van de lokale handelaars.  

“Dit jaar nemen maar liefst 49 handelszaken deel. Je kan er bij elke aankoop een invullotje ontvangen waarmee je kans maakt op verschillende prijzen. Per handelszaak is er minstens 1 winnaar die een bon voor 50 euro wint. Daarnaast zijn er ook 8 hoofdprijswinnaars die kans maken op een hoofdprijs. Er zijn 4 waardebonnen van 250 euro, 2 van 500 euro en telkens 1 bon voor 1.000 en 2.500 euro te winnen. Het loont dus zeker de moeite om deel te nemen. Tegelijk steun je ook onze lokale handelaars,” aldus schepen voor Lokale Economie en Middenstand Werner Janssen. 

Deelnemende handelszaken kan je ook terugvinden op de website www.beringen.be/eindejaarsactie. Hier staan ook alle deelnemers vermeld met logo en link naar eigen website.  

De trekking van de winnaars gebeurt op donderdag 12 januari 2023 door kinderschepen van ondernemen Amélie Schraepen, onder toeziend oog van een beëdigd persoon. Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.