Baas van je eigen loopbaan

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt in je job en dat begint vanaf het moment dat je kiest voor onze stad als werkplek.

Start voor je eerste werkdag 

Je hoort dat je mag starten bij stad Beringen. Hoe werkt het daar? Aan wat kan je je verwachten? Voor je eerste werkdag eraan komt, delen we al wat informatie over de organisatie zodat je met een gerust hart kan starten. Een collega van de personeelsdienst neemt contact met je op om praktische afspraken te maken.  

Dag één  

Je eerste werkdag is een mix van ontmoetingen en ook een beetje administratie. Samen met de personeelsdienst overloop je jouw arbeidsovereenkomst en andere afspraken. Er wordt ook een opstartmoment met ICT gepland en een meter of peter geeft je een rondleiding door het Stadhuis. Je ontmoet ook voor het eerst jouw team en andere collega's. Een fijne dag die voorbij vliegt door de vele indrukken!  

Een warm onthaal 

Je leidinggevende informeert je over je jobinhoud: wat wordt van je verwacht en richting welk doel werken we? In de komende weken krijg je verschillende uitnodigingen om onze organisatie beter te leren kennen. Er volgen opleidingen, een onthaalmoment en een kennismaking met de algemeen directeur en het schepencollege.  

POP-gesprek 

In je eerste maand wordt meteen een gesprek over je persoonlijk ontwikkelingsplan ingepland. Dit lijkt vroeg maar we vinden het belangrijk dat je meteen kan aangeven wat jouw talenten zijn en waar je jezelf in wil verbeteren. Zo weten wij hoe we jou maximaal kunnen ondersteunen.  

Baas van je eigen loopbaan 

Getalenteerde medewerkers willen we aantrekken en ook behouden. Daarom hebben we naast feedbackmomenten en loopbaangesprekken op maat ook een interne sollicitatieprocedure uitgewerkt zodat onze medewerkers vlot kunnen doorstromen naar een andere functie binnen de organisatie.