E-boeken in de zomer: uren offline leesplezier!

Leen gratis e-boeken bij de bib voor tijdens je zomerse vakantie!

Leen gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary dankzij je biblidmaatschap! In de collectie vind je zowel Nederlandstalige fictie en non-fictie, als Engelstalig werk. Het aanbod e-boeken vind je ook in de bibliotheekcatalogus met als materiaalaanduiding 'e-boek'.

Hoe werkt het?

Je kan telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meest courante e-readers. 

Hoe start je met cloudLibrary?

Om gebruik te maken van de e-boekendienst moet je lid zijn van de bib én een Mijn Bibliotheek-account hebben. Nog geen Mijn Bibliotheek profiel? Ontdek snel hoe je die aanmaakt. Inloggen in de app gebeurt vervolgens via jouw Mijn Bibliotheek gegevens.

Is je lidmaatschap vervallen en geraak je niet meteen in de bibliotheek? Bel even naar 011 45 08 10 tijdens de kantooruren of mail naar bib.klant@beringen.be en we activeren met plezier je bibaccount! Betaal dan veilig online via je 'Mijn Bibliotheekprofiel'.

/ meer info: bibliotheek Beringen, Graaf van Loonstraat 2, T 011 45 08 10 of bibliotheek@beringen.be