Boeken over de ontwikkeling van je baby of peuter

Ben je op zoek naar boeken over de ontwikkeling van je baby of peuter?

Wil je graag ontdekken wat de mijlpalen zijn in de ontwikkeling van je kindje? Of wil je graag meer weten over taalverwerving bij je peuter?

De bib van Beringen biedt je een mooie collectie informatieve boeken over de lichamelijke en psychische ontwikkeling van je baby of peuter.

Alvast 3 boeken die je zeker eens gelezen moet hebben!

Van baby tot peuter : alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden
Alles over de ontwikkeling van een baby, met van week tot week informatie over eet- en slaappatroon, wat de baby al kan, ziet en begrijpt en de mijlpalen die hij bereikt.

Van baby tot kleuter : de veelzijdige en indrukwekkende ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar
'Van baby tot kleuter' laat de lezer naar de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar kijken door de bril van een kinderarts, ontwikkelingspsycholoog, pedagoog, orthopedagoog, neurolinguïst, klinisch linguïst, psychotherapeut, klinisch psycholoog en een neerlandicus. Gezondheid, hechting, ontwikkeling van het jonge brein, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, ontwikkeling van het spelen en kinderopvang zijn de thema's die aan de orde komen. 

Oei, ik groei! : de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby
Een baby groeit niet alleen lichamelijk in schokken, maar ook mentaal.
Elke baby maakt tien mentale sprongen. Tijdens deze sprongen huilt een baby meer, is hangerig, humeurig, slaapt slechter (of bijna niet) en eet minder.
Maar als het sprongetje genomen is, kan hij in een keer een heleboel dingen meer en is hij weer zijn vrolijke zelf.

Ook onze tijdschriften interesseren je zeker en vast!

Ouders van Nu
Ouders van Nu is een informatieve blad voor jonge ouders en begeleidt je zo door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder.

Fabulous mama
Maandblad met herkenbare verhalen van bekende en onbekende mama’s. Het bevat veel inspiratie op het gebied van mode, beauty en lifestyle.  

Ottobre design
Blad gespecialiseerd in kinder- en jongerenmode. Ieder blad bevat ruim 40 trendy modellen met volledige patronen en werkbeschrijving.

Bekijk hier de volledige catalogus en openingsuren van de bibliotheek.