Autodelen

Stad Beringen streeft naar een duurzaam mobiliteits- en fietsbeleid dat voor alle inwoners en bezoekers toegankelijk is, ongeacht leeftijd, mobiliteitsbeperkingen of sociale achtergrond. Ons doel? Een Beringen waarin iedereen zich veilig en comfortabel verplaatst tussen en binnen de kernen.

Hoe pakken we dat aan?

Over een wagen beschikken wanneer je er nood aan hebt, dat is de toekomst. Stad Beringen en Share4mobility bouwen daar graag aan mee en starten daarom met elektrische deelwagens. Elke deelwagen vervangt namelijk tot wel 10 andere auto’s. 

Het principe is simpel: je reserveert een deelwagen wanneer jij die nodig hebt en betaalt alleen voor de tijdsduur en het aantal gereden kilometers. Geen extra kosten zoals wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud meer! Een auto reserveren doe je via Share Mobility.

Infomoment autodelen

Interesse? Ontdek er alles over tijdens het infomoment waar we de werking van de deelwagens toelichten. Het infomoment voor burgers van stad Beringen vindt plaats op donderdag 16 mei van 18.00 uur tot 19.30 uur in de trouw- en raadzaal van het Stadhuis. Alle deelnemers ontvangen een voucher ter waarde van € 15, zo kan je meteen kosteloos een testritje maken!