April is 'Maand van de Markt' in Beringen

Gepubliceerd opzaterdag 30 mrt 2024 om 12:03

De maand april is traditioneel de “Maand van de Markt.” Ook in Beringen worden de drie wekelijkse markten extra in de kijker gezet door middel van een wedstrijd met een prijzenpot van in totaal 4500 euro. De hoofdprijs bedraagt dit jaar 3500 euro. Daarnaast is er op elke markt ook een vakantiecheque van Visit Limburg te winnen. Elke week zijn er op de drie markten ook telkens vijf winnaars van 50 euro.  

“In april focussen we graag op de markten die Beringen rijk is. We merken dat die nog steeds graag bezocht worden, zeker bij mooi weer. Toch blijft het altijd een aandachtspunt om de aantrekkingskracht en de beleving op de markt positief in de kijker te zetten. Met de jaarlijkse wedstrijd tijdens de Maand van de Markt is er alvast een extra impuls om langs te komen in Beringen, Beverlo en Paal,” aldus schepen voor Ondernemen Werner Janssen. 

Deelnemen is eenvoudig. Bij aankopen op de markt ontvang je een deelnemamebon. Die kan je deponeren in de wedstrijdurne op de markt of je kan de unieke code invullen op de website www.maandvandemarkt.be  

“De markt in Beringen-centrum vindt plaats op woensdagvoormiddag. In Beverlo kan je op vrijdagvoormiddag terecht en de markt in Paal is te bezoeken op zondagvoormiddag. Voor iedereen dus kansen genoeg op mooie prijzen,” vult Janssen nog aan.