Allemaal Beringen nodigt jullie allemaal uit.

Gepubliceerd opwoensdag 19 okt 2022 om 06:49

Stad Beringen lanceert dinsdag 25 oktober het digitaal participatieplatform “ALLEMAAL BERINGEN”. Een online platform waar inwoners kunnen mee nadenken over bepaalde projecten. Voor de receptie van het platform nodigen we graag alle geëngageerde Beringenaren uit om in primeur het digitaal participatieplatform te ontdekken.

Met “allemaal Beringen” wil de stad inzetten op transparantere en duidelijkere communicatie rond de lopende participatieve trajecten. Daarnaast hoopt schepen van participatie Jessie De Weyer ook een grotere groep burgers te betrekken. “Met het digitaal participatieplatform trachten we een nieuwe groep Beringenaren warm te maken om mee te beslissen over de toekomst van de stad. We blijven daarnaast wel nog inzetten op fysieke participatiemomenten. De stad wil online en offline combineren om een sterk verhaal neer te zetten op vlak van burgerparticipatie. Inspraak zorgt immers voor een sterk en gedragen beleid.”

De receptie voor de officiële lancering van het digitaal participatieplatform, Allemaal Beringen” vindt plaats op dinsdag 25 oktober van 19u tot 21u in ontmoetingscentrum COR in Koersel. De lancering bestaat uit een officieel gedeelte en een receptie. Tijdens de receptie zullen de aanwezigen op een leuke en interactieve manier brainstormen over burgerparticipatie binnen onze stad. Je kan inschrijven voor het event tot en met vrijdag 21 oktober via deze link  https://forms.office.com/r/FP4AWvHgbf of via een e-mail naar nicky.mertens@beringen.be