Femke Van Der Steen en Tristan Feyten - Eigen Kweek - There never was a box (Mater II)

Koop tickets
  • do28 maart 2024van20:15tot21:45
Dit is een UiTPAS activiteit.
‘There Never Was a Box’ is het vervolg op ‘Mater’ en wordt het tweede deel van Femke Van der Steen’s ‘Mater’-trilogie. De voorstelling is deel van het Eigen Kweek-traject 2023 voor Vlaams-Brabant en Limburg, waar CC Beringen sinds 2022 deel van uitmaakt.

‘There Never Was a Box’ is een overgangsritueel van zowel vijf mannelijke spelers en een muzikant om op zoek te gaan naar wat een gezonde vorm van (hun) mannelijkheid zou kunnen zijn, als van schrijfster en regisseur Femke Van der Steen om van mannen te kunnen houden. Op een dansante, bombastische, speelse wijze verkennen ze wat het betekent om je (als man) te identificeren, en welke gevolgen dat kan hebben voor zij die dat niet doen.

‘There Never Was a Box’ is een tragikomische poëtische herinterpretatie van oude verhalen en verbindt op humoristische, brutale wijze het aloude met het hypermoderne en futuristische.

Met tekst, live elektronische muziek, futuristische kostuums, beweging en grote abstracte poppen, worden linken gelegd tussen het goddelijke, spirituele, fysische, politieke, en psychologische en nagedacht over alternatieve toekomstbeelden.

Locatie

Casino Beringen
Kioskplein 25 , 3582 Koersel

Prijs

  • Basistarief 15
  • -25 7
  • ABO 10
  • RED 11,5
  • VVK 13

Leeftijd

vanaf 18 tot 99 jaar

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3582 Beringen