Arnout Van Den Bossche - De Vanalles Coach

Koop tickets
  • za2 maart 2024van20:15tot21:45
Dit is een UiTPAS activiteit.
Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je onlineactiviteiten … er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om ‘je essentie te leven’ of om ‘je emotionele blokkades op te lossen’? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn show ‘De Vanalles Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows ‘Burn-Out voor Beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar’. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

Locatie

Casino Beringen
Kioskplein 25 , 3582 Koersel

Prijs

  • Basistarief 24
  • ABO 20
  • RED 21
  • VVK 22

Leeftijd

vanaf 18 tot 99 jaar

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3582 Beringen