TWA-Animals on Wheels

Boek nu
Hoeve Genemeer, Beringen
  • zo9 juli 202310:00totvr14 juli 202310:00
Samen met kinderen eropuit!
Balken, hinniken, blaffen en miauwen. Alle dierengeluiden klinken als muziek in je oren? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Gedurende vijf dagen maken we kennis met allerlei dieren: van kippen tot schapen en van zorghonden tot roofvogels. 

We brengen ook een volledige dag door met onze eigen therapeutische zorghonden. Je kan je eigen hondje uitkiezen waar jij die dag voor mag zorgen. Jullie voeren samen kleine opdrachten uit en gaan samen op trot. Zo creëren jullie een hechte band. 

Als kers op de taart trakteren we je op een uitje naar Planckendael. Echt alle dieren maken kennis met jouw dierenliefde. Dit wordt een beestig kamp! 

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp.

Locatie

Hoeve Genemeer, Beringen
Genemeerstraat 163 , 3581 Beringen

Prijs

  • Basistarief 389

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Organisatie

Sporta-Vakantie vzw
Geneinde 2 , 2260 Tongerlo