TWA-Crea Cooking On Wheels

Boek nu
Hoeve Genemeer, Beringen
  • zo29 oktober 202309:00totvr3 november 202309:00
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Deze week kook je de coolste gerechtjes. We kiezen lekkere recepten en gaan aan de slag zoals in een echte topkeuken. Gedurende het kamp werken we toe naar het eetfestijn "Le moment suprême" dat op zaterdagmiddag zal plaatsvinden. Als echte top-chefs steken we een menu in elkaar voor dit eetfestijn waarvan alle ouders, monitoren alsook wijzelf samen van kunnen sMMMullen...!!!

En er staat ook nog meer op het programma. We brengen een bezoek aan een boerderij en laten ons creatief brein los tijdens knutselactiviteiten. Zo kunnen we mooie servetringen maken of een taartdoos in elkaar knutselen. Ook zorgen de monitoren voor enkele leuke neven- en avondactiviteiten. Voor je het weet is de week helaas alweer voorbij gevlogen en ga jij als superkok terug naar huis! 

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp.

Locatie

Hoeve Genemeer, Beringen
Genemeerstraat 163 , 3581 Beringen

Prijs

  • Basistarief 325

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Organisatie

Sporta-Vakantie vzw
Geneinde 2 , 2260 Tongerlo