Wirwar - Hokje

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • zo23 april 2023van14:00tot16:00
Samen met kinderen eropuit! Dit is een UiTPAS activiteit.
Er zijn hokjes die je kan zien. Daar kan je in kruipen, en je kan er ook weer uit.
Dat is anders bij onzichtbare hokjes.

Ben jij meestal het stoerste kind uit de klas? Dan is het moeilijk om te zeggen dat je ook wel eens bang bent, of verdrietig.
Of ben jij de kleinste en vindt iedereen jou schattig? Dan ben je nooit de baas van alle spelletjes, terwijl je daar misschien heel goed in bent.
Het zou fijn zijn als die onzichtbare hokjes niet bestonden. Dan vindt niemand het gek als je ’s morgens alleen wilde dingen doet, en je ’s middags ineens een mooi prinsesje wil zijn.

In de circustheatervoorstelling HOKJE proberen vier acrobaten met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes te komen. Bij het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is?
In HOKJE willen de acrobaten niet alleen maar hun kunsten vertonen. De ‘onderman’ wil laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren, en het stille ‘bovenmeisje’ wil ook wel eens lekker hard schreeuwen.

---------------------------------------------------------------------------
Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 7
  • Abonnement / VVK Gezinsbond 4
  • Voorverkoop 5

Leeftijd

vanaf 5 tot 12 jaar

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen