Dzuna Kalnina & Georgi Mundrov - Mezzosopraan en pianorecital

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • do20 april 2023van20:00tot21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.
De in Riga geboren mezzosopraan Dzuna Kalnina werd reeds op 6-jarige leeftijd toegelaten tot een school voor hoogbegaafde, muzikale kinderen. Ze studeerde vervolgens af aan de Muziekhogeschool van Riga waarna ze nog opleidingen genoot in o.a. het Muziekconservatorium van Luxemburg en Frankfurt am Main. Dzuna Kalnina won talloze wedstrijden en nam deel aan verschillende cd-producties. Sinds 2003 is zij vast lid van de Kammeroper Frankfurt.

Aan de piano zit de Bulgaarse pianist Georgi Mundrov die opleidingen kreeg in Sofia bij Milena Mollova en Triphon Silyanowski en nadien in Frankfurt bij Kristin Merscher. De Bulgaarse pianist is prominent aanwezig in het Europese muzieklandschap als solist, begeleider en animator.

Programma: muziek van Friedrich Hollaender, met repertoire van Marlene Dietrich

i. s. m. de Chopin Associatie

---------------------------------------------------------------------------
Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 8
  • Abonnement 6
  • Voorverkoop 8

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen