Stijn Van De Voorde - For Those About To Rock More

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • vr17 maart 2023van20:15tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Het langverwachte vervolg op Stijns multimediale arenashow ‘FOR THOSE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU’

In 2020 trok Stijn met FOR THOSE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU met groot succes door het land. Ook bij ons in Casino Beringen stond hij op het podium van een uitverkochte schouwburg. Duizenden bezoekers ontdekten dat Prince een gitaar kan doen verdwijnen en dat je Noorse metalbands best serieus neemt. Maar er valt nog méér te vertellen.

Rock & roll is een onuitputtelijke bron van geestige, interessante, heftige en ontroerende verhalen. In FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE verlegt Stijn zijn blik naar de (vaak onderbelichte) vrouwen die de muziekwereld kleurden, naar een hoger niveau tilden of dramatisch trashten.

Waarom werd rock & roll uitgevonden door een vrouw?
Wie is de échte Queen of Rock & Roll?
Waarom mochten vrouwelijke gitaristes enkel in bikini op de cover van gitaarmagazines?
Is Billie Eilish de Kurt Cobain van deze eeuw?

Stijn Van de Voorde werkt intussen meer dan 20 jaar voor Studio Brussel. Hij mocht muzikale legendes als Dave Grohl, Metallica, Lady Gaga en Billie Eilish ontmoeten. Hij presenteerde jarenlang de main stage van Rock Werchter en maakte succesvolle muziekdocu’s (California Love, Rock ’n’ Roll High School, Great! Britain, Studio Ibiza en Burning Man).

In FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE bundelt Stijn andermaal een eigenzinnige selectie van de meest interessante en verrassende verhalen die hij gezien, gehoord en zelf meegemaakt heeft.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 22
  • Abonnement 18
  • Reductie 19
  • Voorverkoop 20

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen