The Bootleg Sixties

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • vr10 maart 2023van20:15tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Ze speelden al in Buckingham Palace en op privé-feesten van Paul McCartney en Sir Elton John die hen “the best band of their kind in the world” noemde...dan weet je dat dit het ultieme muzikale eerbetoon aan de Golden Sixties is. Met hun spectaculaire show speelden The Bootleg Sixties de afgelopen jaren de theaters en festivals in Vlaanderen en Nederland helemaal plat. Nu komen ze terug met een vernieuwde en nog straffere show.

Twee uur lang nemen ze het publiek mee terug in de tijd met de allerbeste muziek uit de jaren ‘60...The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Doors, The Monkees, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, The Animals en the Moody Blues om maar enkele van de meest legendarische artiesten te noemen. De passie, authenticiteit en iconische visuals waarmee deze fantastische band de nummers brengt, fungeert als een waanzinnige tijdmachine die het publiek mee terugneemt op een onvergetelijke trip naar de gouden jaren zestig, een op alle vlakken iconisch tijdperk dat ook bij de jongere generaties tot de verbeelding blijft spreken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 20
  • Abonnement 15
  • Reductie 17
  • Voorverkoop 18

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen