Joanna Trzeciak - In memoriam Jan Vanhamel

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • do16 maart 2023van20:00tot21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.
Dag op dag 1 jaar geleden overleed Jan Vanhamel, voormalig directeur van Casino Beringen en bezieler van onze klassieke recitals. Joanna brengt een prachtig eerbetoon aan deze prachtige man met een groot hart voor cultuur in het algemeen en klassieke muziek in het bijzonder.

Joanna Trzeciak werd geboren in Krakau waar ze op 7-jarige leeftijd aan haar muzikale opleiding begon bij Prof. Zbigniew Drzewiecki. Nadien behaalde zij haar diploma piano aan het Conservatorium van Warschau bij Prof. Jan Ekier. Tijdens deze studie ontving zij een beurs van de Chopinstichting. In 1987 deed Joanna haar entree in "The South Bank " in London. Een jaar later begon zij haar eerste reeks concerten in de Verenigde Staten. Joanna realiseerde in de loop der jaren een zeer boeiende discografie. Haar opnames met werken van J.N. Hummel werden erg gewaardeerd door de internationale muziekkritiek en kregen o.a. vijf diapasons.

Programma: muziek van F. Chopin, L. von Beethoven en S. Rachmaninov

i. s. m. de Chopin Associatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 8
  • Abonnement 6
  • Voorverkoop 8

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen