Rode Boom - realiteiten

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • vr3 maart 2023van20:15tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Rode Boom houdt na drie geslaagde doortochten opnieuw halt bij CC Beringen. De Gehoornde Man, Ongekende Evidenties en Cerebro deden ons publiek alvast van verbazing verstommen. Nu komt Rode Boom met een nieuwe voorstelling.

In Realiteiten willen Kurt (mentalist) en Joris (muzikant) het magische gevoel delen dat ze krijgen van het lezen van wetenschapboeken. De voortdurende beweging tussen verschillende realiteiten, de verschillende dimensies en universa: dat verandert je blik op de werkelijkheid voorgoed. Realiteiten schieten elkaar voorbij en leveren een unieke podiumervaring op. Van deze magische realiteiten maken ze een voorstelling boordevol mentalisme, muziek en met een prachtige scenografie. Verwacht je aan een visuele roadtrip die je meeneemt in ‘hun’ realiteit, doorspekt met surreële en symbolische beelden.

Rode Boom: een extraordinaire belevenis!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 17
  • Abonnement 12
  • Reductie 13,5
  • Voorverkoop 15

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen