Admiral Freebee - No ordinary moments

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • vr27 januari 2023van20:15tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Verwacht je van de charismatische bard die ons classics schonk als ‘Rags ’n Run’ en ‘Nothing Else To Do’ vooral stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren, dan word je verrast door de nieuwe sound.

Een vervelende armblessure - de huisarts was formeel: té hard gerockt - dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. En dus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica.

De single ‘No Ordinary Moments’ lichtte al een tip van de sluier, met diepe synths, een droefgeestig drumcomputertje en een verdwaalde pianoriedel.
En vorig jaar verscheen het album ‘Don’t Follow Me, I’m Lost’ waaraan met engelengeduld is gesleuteld met behulp van goed volk als Jasper Maekelberg (Faces On TV), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Mario Goossens (Triggerfinger).

Freebee toert intiem in duo. Samen met Senne Guns op toetsen/elektronica brengen ze de nummers zoals ze ontstaan zijn. Het nieuwe werk zal aan bod komen, maar uiteraard zullen de oude hits ook niet ontbreken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 29
  • Abonnement 24
  • Reductie 25,5
  • Voorverkoop 27

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen