Marina Russman en Christina Strauss - Sopraan en pianorecital

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • do29 september 2022van20:00tot21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.
Marina Russmann groeide als tiener op in Duitsland waar ze haar muzikale opleidingen volgde en met onderscheiding afstudeerde aan de universiteiten van Mainz en Keulen.

Al van bij de start van haar muzikale carrière is deze sopraan met gouden stem gastartiest bij toonaangevende theaters als de Staatstheaters van Wiesbaden en Mainz. Haar operarepertoire omvat o.a. de rollen van Pamina, Donna Elvira, Mimi, Manon Lescaut, Tosca en Carmen.

Christian Strauss startte reeds op 7-jarige leeftijd met het spelen van piano. Zijn muziekopleiding volgde hij aan het Conservatorium voor Muziek van Mainz waar hij in 2007 afstudeerde. Sindsdien trad hij tal van keren wereldwijd op en won hij in 2010, samen met de pianiste Claudia Hoelbling, de eerste prijs op het 11e Internationale "Concours Grieg" in Oslo.

Sinds 2014 treden de sopraan Marina Russmann en pianist Christian Strauss regelmatig op in duo recitals.

Programma : liederen van C. Schumann , R. Strauss, S. Rachmaninov,
J. Massenet, F. Poulenc en R. Schumann

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 8
  • ABO 6

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen