Daniel Verstappen - Reconnection

Koop tickets
Kioskplein 25 3582 Beringen
  • vr30 september 2022van20:15tot22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Limburger Daniel Verstappen is een internationale cross-over pianist en componist die in zijn eigen werk klassieke piano combineert met moderne, elektronische klanken.

Daniel trad reeds op met bekende nationale en internationale orkesten en artiesten zoals Laurens Van Rooyen, Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, John Miles, The Night Of The Proms en Brussels Philharmonic.

In RECONNECTION wisselt hij warme, intieme, melancholische melodieën af met uitgewerkte orkestrale en elektronische nummers. De titel verwijst onder meer naar de nieuwe tijd waarin we leven, en naar opnieuw verbinding maken met onszelf en elkaar.

Het publiek wordt ondergedompeld in een unieke show met licht- en videoprojectie, live muzikanten, dansers en een kinderkoor. Verwacht je aan een inspirerende, dynamische voorstelling tussen klassiek en modern met de piano in de hoofdrol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inwoners van Beringen die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en daarmee 80% korting op de basisprijs van een voorstelling in Beringen ontvangen. Voor meer info, surf naar www.beringen.be/kansentariefuitpas of contacteer ons op 011 45 03 10 of op reservaties.cultuur@beringen.be.

Locatie

Kioskplein 25 3582 Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen

Prijs

  • Basistarief 22
  • Abonnement 16
  • Reductie 18
  • Voorverkoop 20

Organisatie

CC Beringen
Kioskplein 25 , 3580 Beringen