Seniorendagen Beringen

Seniorendagen Beringen

Je bent maar zo oud als je jezelf voelt. Jong van geest blijven, hoe doe je dat dan? Carpe diem, pluk de dag, genieten van het moment! Een tip waar veel waarheid in zit. Laten we allen voor onszelf deze ‘pluk-de-dag-momenten’ opbouwen en genieten van het leven.

“De seniorenraad probeert tegemoet te komen aan dat wat senioren nodig hebben,” aldus schepen Hilal Yalçin. “We roepen daarom alle senioren op om te genieten van een namiddag goed lachen, je gedachten verzetten, jezelf in beweging brengen, mensen ontmoeten en ontspanning samen met anderen.”

Met een divers aanbod worden zoveel mogelijk geïnteresseerden aangesproken. We kijken alvast terug op een actief 2019 met seniorensportdagen in april en de informatieve vorming in het najaar. In november zijn de seniorendagen aan de beurt om de donkere dagen te vullen.

Met ondersteuning van onder andere stad Beringen, het dienstencentrum, de verenigingen, de sportraad en The Roxy Theatre zetten we hiermee opnieuw een stap in de goede richting.

Volgende activiteiten vinden tijdens deze seniorendagen plaats, voor extra info hou onze folder in de gaten:

  • Dinsdag 12 november: show voor 80-plussers en zieke senioren met Eddy Smets en Letty Lanka  om 14.00 uur in Buurthuis Kardijk.
  • Woensdag 13 november: Show met Lisa del Bo en Hugo Symons om 14.00 uur in Casino Beringen.
  • Donderdag 14 november: Seniorenwandeling om 13.30 uur in Sint-Antoniusgilde Geenhout. In samenwerking met LDC De Klitsberg, waar er een tussenstop gemaakt wordt en je een hartverwarmend drankje krijgt aangeboden. Na de wandeling is lekkere taart en koffie voorzien.
  • Maandag 12 november: film ‘Mamma Mia! Here we go again’ om 14.00 uur in The Roxy Theatre.
  • Woensdag 20 november: dansnamiddag met coverband ‘The New Oldies’ om 14.00 uur in Buurthuis Kardijk.

Voor bijkomende inlichtingen en verkoop van de inkomkaarten kan je terecht bij het secretariaat van de seniorenraad, op het nummer T 011 44 92 66 of mailen naar cindy.roggen@beringen.be.

Uitgelicht