Bevraging Kinderopvang in Beringen

Bevraging Kinderopvang in Beringen

Het Lokaal Overleg Kinderopvang van de stad Beringen lanceert een online bevraging over kinderopvang.
Hiermee verzamelt de adviesraad informatie om het lokale beleid inzake kinderopvang te adviseren.

"Kinderopvang is een belangrijk thema voor een lokaal bestuur" zegt schepen Hilal Yalcin. "We streven niet enkel naar een voldoende aantal opvangplaatsen, ook de kwaliteit van de kinderopvang dragen we hoog in het vaandel. Zodat onze baby's, peuters en schoolgaande kinderen in de handen van bekwame en zorgzame onthaalouders en kinderbegeleiders worden opgevangen."

Om dat te kunnen garanderen, werkt stad Beringen aan een gedragen beleid rond kinderopvang. Hiervoor verzamelen we actuele informatie; zowel cijfers en statistieken als ervaringen van onze inwoners. De resultaten van deze online bevraging helpen ons mee om (mogelijke) pijnpunten bloot te leggen, om daarmee concrete acties te formuleren. Zo helpen we kinderen groeien. En helpen we ouders met het evenwicht tussen werk of een opleiding in combinatie met een gezin. Zo krijgen kinderen én hun ouders kansen om hun talenten te ontplooien.

"De stem van onze gezinnen is belangrijk voor ons," verklaart de schepen. "Daarom roep ik hen op om onze online enquête in te vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/83MQHNJ . Deelnemen kan anoniem, in slechts 5 minuten en kan zelfs via je smartphone!"

Heb je vragen over deze enquête, ben je niet online, of wil je meer informatie? Contacteer Mieke Smolders op T 011 43 03 71 of mieke.smolders@beringen.be

Uitgelicht