Thuismatch voor Koen Snyers met zijn muzikale vertellingen

Thuismatch voor Koen Snyers met zijn muzikale vertellingen

 

 

Op dinsdag 19 november is Koen Snyers, die met Sarah Vaesen KAAi-collectief vormt, te gast in Casino Beringen met de muzikale vertelling ‘Wij zijn breekbaar’.

 

“Koen dicht, schijft, performt en creëert. Deze voorstelling is gebaseerd op zijn vierde dichtbundel ‘Wij zijn breekbaar’, een productie van zijn eigen label ‘Zeghetmettekst’. Voor deze bundel liet Koen zich inspireren door gesprekken over het thema breekbaarheid én door de porseleinkunst van Wendy Van Geel,” vertelt schepen van cultuur An Moons.

“We vinden het als CC heel belangrijk om lokaal talent een podium te geven. Vandaar dat ook Koen zeker niet mocht ontbreken op ons podium. Koen eert het breekbare van het leven met een slingerend verhaal dat aarzelt tussen poëzie en proza. Multi-instrumentaliste Sarah Vaesen schept sfeer en omhelst het verhaal met verschillende instrumenten, zang en woord,” aldus schepen An Moons.

 

Wil je deze prachtige voorstelling bijwonen op dinsdag 19 november om 20.15 uur en genieten van talent van eigen bodem in ons CC? Koop dan zeker je ticket op voorhand. In voorverkoop betaal je 8 euro voor een ticket en aan de kassa 10 euro. Mensen die een abonnement hebben bij het CC betalen 6,50 euro voor een kaartje.

Voor meer info en online tickets kan je terecht op www.ccberingen.be of telefonisch via 011 45 03 12.

 

An Moons

schepen van cultuur

Uitgelicht