Lancering online burgerbevraging Beringen Bevraagt!

Lancering online burgerbevraging Beringen Bevraagt!

Vandaag, dinsdag 17 april, lanceren stad en OCMW Beringen de online burgerbevraging Beringen Bevraagt! De bevraging richt zich op inwoners en ondernemers actief in Beringen en geeft hen zo een stem.

Beringen Bevraagt peilt naar de wensen en noden van de individuele burger.

Op die manier willen stad en OCMW weten wat goed is, maar ook wat beter kan!

Er komen verschillende thema’s aan bod zoals onderwijs en kunstonderwijs, voorzieningen voor kinderen en jeugd, vrije tijd, sport en cultuur, mobiliteit, ruimte, economie, handel en industrie, welzijn en zorg, netheid en veiligheid, dienstverlening en communicatie vanuit de lokale overheid.

Het eerste deel van de vragen gaat over Beringen in het algemeen, daarna gaan de vragen over het  buurtniveau.

Burgers kunnen de enquête online invullen op beringenbevraagt.be.

Ben je niet zo handig met de computer of zelfs digitaal analfabeet, geen nood. Voor hulp bij het online invullen, kan je terecht bij het onthaal van het administratief centrum, de bibliotheek en dienstencentrum De Klitsberg tijdens de openingsuren van deze locaties.

Heb je toch liever een papieren versie? Bel hiervoor naar  T 011 43 02 11 en we sturen je een papieren exemplaar toe.

Het loont zeker de moeite om deze bevraging in te vullen. Zo maak je immers kans op één van de tien geschenkbonnen van toerisme Beringen ter waarde van 25,00 euro.

Het invullen van de enquête Beringen Bevraagt vraagt slechts maximaal tien minuten van je tijd. Onderzoeksbureau Indiville verwerkt de antwoorden nadien volledig anoniem.

De resultaten van de bevraging verschijnen in het najaar in B-magazine en zijn dan ook raadpleegbaar op www.beringen.be.

Beringen Bevraagt loopt nog tot dinsdag 15 mei.

Uitgelicht