Beringen, meer dan mijn stad

Lettertype vergroten?
aA aA aA aA aA
Zoek
Openingsuren
Contactinfo
OCMW
VorigeVolgendePrintenVerstuur linkReageer

Vacatures en vrijwilligers

Vacatures


 

Beringen is de derde grootste stad van Limburg met meer dan 45.000 inwoners. Het is een stad met een missie: 'Beringen op een weloverwogen en eigentijdse manier uitbouwen tot een dynamische en exemplarische aantrekkingspool in de regio West – Limburg waar het voor alle burgers goed is om te wonen, te werken en te vertoeven. Wil jij (m/v) hieraan meewerken, dan is één van de volgende functies misschien iets voor jou: 

 


OPENSTAANDE VACATURES: http://beringen.hro.be/

Vacature voor hulpverleningszone Zuid-West Limburg

- Contractueel deskundige overheidsopdrachten en financiën

 

 Vrijwilligers

 

Wil je in Beringen iets betekenen voor andere mensen? Heb je zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan in de sociale sector?

 

Heel wat sociale organisaties in Beringen zijn op zoek naar vrijwilligers. Je helpt er bijvoorbeeld mee om kwetsbare gezinnen te ondersteunen, praktische hulp bij een evenement, huistaakbegeleiding, activiteiten met anderstaligen, …  Door vrijwilligerswerk leer je zelf bij en je krijgt er veel waardering voor in de plaats.

 

Dienst samenleven verzamelt alle vacatures voor vrijwilligers op een centrale plaats. ‘Ik ben vrijwilliger!’ geeft een overzicht van de vrijwilligersplekken binnen de dienst  en de vele organisaties waarmee de dienst samenwerkt. Je vindt er informatie over taken, tijdstip, voorwaarden, ondersteuning, … Je kan rechtstreeks contact opnemen met een organisatie of je kandidatuur stellen voor één of meerdere plekken. Ik word vrijwilliger!: klik hier

 

Ook het OCMW is steeds op zoek naar vrijwilligers. Misschien bij jij wel de persoon die we zoeken? Klik hier. 

Zoek je meer info over vrijwilligerswerk in het algemeen? De wetgeving? De rechten en plichten?... Klik hier.