Workshop thuisloket

Workshop thuisloket

Thuisloket: de stad bij jou aan huis

Attest van woonst, uittreksel uit het bevolkingsregister of een afschrift akte van geboorte nodig? Met enkele muisklikken kan je ze voortaan kosteloos in je mailbox ontvangen! In het thuisloket  vind je aanvragen, afschriften en attesten waarvoor je je niet meer naar het administratief centrum moet verplaatsen.  Alle documenten zijn digitaal ondertekend en uiteraard rechtsgeldig. Dit maakt deel uit van de verdere administratieve vereenvoudiging voor de burger en digitalisering van onze dienstverlening waarin we belangrijke stappen aan het zetten zijn.

We brengen het thuisloket tot bij jou

Om je kennis te laten maken met het thuisloket, brengen we het thuisloket naar je toe. In het administratief centrum, de bib en het dienstencentrum staat vanaf 20 oktober een pc waar je zelf je aanvragen kan doen. Op de markten van 20 oktober in Beverlo, 22 oktober in Paal en 25 oktober in Beringen-centrum, kan je het thuisloket uittesten.

Tijdens een workshop maak je kennis met de voordelen van het thuisloket en leer je hoe je een aanvraag kan indienen. Je kan aan voordeeltarief ook een kaartlezer voor een elektronische identiteitskaart aanschaffen.

Dienstencentrum: 23 oktober van 13.30 tot 16 uur
Opleidingscentrum: 20 oktober van 13 tot 15.30 uur
15 november van 9 tot 11.30 uur
Inschrijven voor de workshops? Dat kan je telefonisch op T 011 43 02 11 of mail naar communicatie@beringen.be.

 


Meer nieuws

Uitgelicht